- OVER ONS -

Ons verhaal

Ben jij net als wij niet alleen verliefd op je hond of kat maar kun je dat ook zijn op mooie woonitems?

Dan herken je ook vast de struggle om interieurproof voerbakken, manden of kussens te vinden voor jouw hond of kat.

Zoek en gij zult vinden, nou echt niet! Dus zijn we uiteindelijk gewoon zelf aan de slag gegaan. Nou ja, gewoon daar kwam nog wel wat denkwerk & organisatie bij kijken.

Inmiddels werken we in ons atelier samen met een aantal enthousiaste timmermannen, en voorzien we met het benodigde geklieder, de voerbakken van een mooi gekleurd jasje. En door alle toffe manden die we naaien krijgen de naaimachines bijna rokende bandjes en zijn ze blij als we even pauze nemen. 

Maar tjonge, dan heb je wel iets unieks en meestal in kleine oplage want als de stof op is gaan we weer op zoek naar nieuwe stof voor mooie manden of kussens.

Honden en kattenzooi

Voor Interior Addicts met een hond of kat

Jij weet wat je wil en hoe je het wilt!

Dit materiaal want dat past mooi bij de vloer of de bank, die hoogte, liefst een groot formaat of juist wat kleiner want je hondje is maar ieniemini. Dat begrijpen we best want jij houdt van mooie dingen die als thuis voelen.

En je voerbak ergens achter verstoppen of steeds een kleedje over die goed bedoelde mand gooien is eigenlijk niet waar jij blij van wordt.

Dus mocht je zelfs bij ons je perfecte mand of voerbak niet kunnen vinden, wat dan? 

Dan maken we deze met veel plezier op maat voor je! 

– THERE’S A LOT OF WORK BEHIND BEAUTY –

Wist je dat Honden en kattenzooi...

fairtrade manden voor honden en kattenzooi
jJacky honden en kattenzooi

Hi, ik ben Jacky

Jacky dus of eigenlijk heet ik Jacqueline maar dat is lang en vaak lastig voor mensen dus werd het al snel Jacq, Sjaak of Jacky. Getrouwd met jeugdliefde Hans en mega trots op onze twee prachtige lieve dochters. Alle 3 helpen ze achter de schermen ook vaak mee bij alles wat ik dan weer spontaan bedenk of wil gaan uitvoeren. De naam is ook bedacht door Hans, want zooi betekent niet alleen rommeltje maar ook hoeveelheid. Het bekt lekker, heeft humor en dat past écht bij ons!
Verder….Dol op reizen, gezellige etentjes met familie of vrienden, zwak voor Italië en een gezonde schoenen & tassen tic. Hou van mensen, iedere dag lachen en natuurlijk de diertjes. Samengewoond met allerlei soorten zoals rode, zwarte & cyperse katten, een enorm driftige cavia, goudvissen, hamster Trudy, witte muisjes, honden en zelfs wandelende takken.

Interior junkie

En die interieurliefde tja, die zat er al vroeg in en is nooit meer weg gegaan. Mijn zakgeld spaarde ik als kind op, niet voor speelgoed, maar voor bijvoorbeeld een mooie suikerpot of een coole mand.
Verder was klussen samen met mijn moeder altijd gezellig en deden we gewoon omdat mijn lieve pa écht 2 linkerhanden had. 

In eerste instantie was ik alleen voor Honden en kattenzooi de blaren op mijn vingers aan het schilderen en naaide ik het klokje rond.
Maar gelukkig helpen nu een aantal enthousiaste timmermannen en naaisters mee om al het moois
voor jou en je harige vriendje te kunnen maken!

Liefs, Jacky

fairtrade zeegras kattenmand gangni honden en kattenzooi

BESTSELLERS & NIEUW

Deze knapperds maken je interieur mooier & je hond of kat erg happy!

LIFE IS TOO SHORT FOR
UGLY PET FURNITURE!