Ons verhaal

Mooie zooi is niet lelijk

Onze Honden en kattenzooi Webshop is ontstaan vanuit een grote levendige dierenspeciaalkraam in Amsterdam. Dagelijks wordt er lief en leed gedeeld, veel gelachen en horen we specifieke wensen van onze klanten. Toen we er achter kwamen dat sommige artikelen gewoonweg nog niet bestaan, ontstond het idee om een eigen atelier en webshop te starten.
Na 6 jaar werd het tijd om de wensen van onze klanten, de liefde voor beesten en een behoorlijke dosis creativiteit te combineren. Dus zijn we aan de slag gegaan, vanuit ons eigen atelier waar we bedenken, ontwerpen, knippen, naaien, schuren en timmeren. Ook werken we samen met enthousiaste vakmensen van Hollandse bodem, die het ontzettend leuk vinden om mooi kwalitatief handwerk af te leveren. Verder wordt er voor een aantal speciale artikelen met veel liefde een steentje bijgedragen door mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt.

Met als resultaat het ontstaan van de Honden en kattenzooi webshop. Waar we originele artikelen, vaak in een beperkte oplage verkopen. Producten mooi van eenvoud of die juist een beetje gek en vrolijk zijn. Onze eigen labelproducten hebben we voor jullie aangevuld met artikelen die hier goed bij passen en dezelfde look and feel hebben.

Kortom, alles waar je harige vriendje blij van wordt, te gek staat om te dragen, fijn om mee te spelen, heerlijk in kan wegdromen en ook heel mooi staat in je interieur. Enne… uiteraard is ons doel dat jij hier ook heel blij van wordt!

Scroll Up