Onze modellen

Wist je dat veel van onze producten gemaakt zijn in ons eigen Honden en kattenzooi atelier? Al deze producten zijn er vaak in verschillende modellen maar stiekem hebben we nog meer modellen en daar zijn we enorm trots op. Onze honden en kattenmodellen!
Op de foto met een product, in onschuldige of ondeugende poses en hoe dan ook altijd prachtig.

Heb jij ook een fotogeniek model in huis, via deze link kun je je aanmelden!

Handy om te weten; voor onze fotoreportages zijn geen dieren bezeerd, bedreigd of beschadigd. Hooguit af en toe ietwat omgekocht met wat lekkers en een aaitje.

Roedi

Roedi is 9 jaar en een gehoorzame lieve witte Maltheser.
Toen hij 2 ½ jaar was heeft zijn huidige baasje hem opgehaald uit het asiel. Van een schichtig bang hondje is Roedi inmiddels een goed opgevoede maar ook ondeugende trouwe viervoeter.
Apporteren is echter niet zijn ding maar Snuffelen in de snuffelmat gaat hem erg goed en snel af. Dol op kinderen en buurvrouwen, ach eigenlijk iedereen met een lekker koekje.

Sem

Sem was een 10 jarige Rode Europese korthaar met 1 oogje.
Hij was dol op alles wat eetbaar is en maakte het baasje ‘s ochtends vaak wakker met luid gemiauw omdat hij enorm trek had in wat lekkers. Zijn favoriete slaapplek was op de motorkap van de auto en met een aluminiumballetje aan een touwtje kon hij eindeloos spelen. Sem heeft op 19 november 2016 ook zijn andere oogje dicht gedaan.
We zullen je missen Sem.heart-icon rip-sem 2006-2016

Mr Kitty

Mr Kitty, zag 6 jaar geleden als Europese korthaar het levenslicht. Hij houdt van een rustige omgeving en de schil van sojabonen.

Slaapt graag op schoot of onder een dekentje en heeft zich zelf aangeleerd om 1x te miauwen voordat hij op de bank springt. Verder kun je Mr Kitty heel erg blij maken met een wattenstaafje of met sneeuw. Nu is dat eerste makkelijker voor hem te regelen dan het tweede. Of misschien mee op wintersport:)

Puck

Puck touw hondenriem Simpel Honden en kattenzooi

Puck is een meisje geboren in 2012.
Ze is als pup uit het asiel in Ouder-Amstel opgehaald en woont nu al jaren bij haar baasje in Amsterdam.
Puck houdt van aandacht in elke vorm, is dol op knuffels, spelen, lekker lang wandelen en zwemmen.

Cooper

Cooper is onze hond en een ondeugende blonde labrador.
Hij is op 21 juni 2016 geboren en dus een echt zomer hondje. Dol op graven in de tuin en gek van zwemmen in zwembaden, zee, meertjes maar ook modderige plasjes water voldoen prima! Vaak is er dus geen sprake van wandelen maar wel van zwemmen. Water in, water uit, uitschudden en door 🙂

Cooper speelt het liefst met zijn knuffel Boris, deze neemt hij overal mee naar toe:)

Indie

Deze mooi dame is inmiddels 2 jaar. Dol op trekspelletjes en of dat dan een T-shirt of een flosstouw is maakt Indie echt niet uit. Het apporteren heeft ze ook goed onder de knie dus dat T-shirt krijgt haar baasje uiteindelijk wel weer terug!

Hannes, Hessel, Millie en Olav

Deze prachtige beesten zijn de dieren van huisdierenfotograaf Bert Jonkhans.
Bert maakt echt de meest fantastische foto’s. Hier zitten ze allemaal heel netjes maar meestal zie je op zijn foto’s de beweging, het spelen, de liefde en ondeugendheid letterlijk van de foto’s afspringen.
Meer foto’s zien van dit te gekke viertal? Kijk dan eens op Bert zijn website of neem eens een kijkje op de fanpagina!

Izzy

izzy model voor honden en kattenzooi

Izzy is gek op knuffelen en snacks! Ze komt heel graag op schoot zitten en gaat zogenaamd zitten kneden op je schoot (au!)
Verder jaagt ze heel graag op vliegen, kikkers en muizen.

Ze heeft een zusje Saar maar die moet nog even wennen aan het modellenleven. Zodra we hier foto’s van hebben komt ze naast Saar te staan.

Dai

dai model voor honden en kattenzooi

“ Hi! Its me Daï! Net geen puppy meer maar als je in mijn puppy ogen kijkt twijfel je daar zeker aan! Zoals een echte Shiba Inu ben ik een lekker eigenwijs ding en kan je goed met en en vooral om mij lachen.#livingthemodellife op het strand in Renesse, waar ik heerlijk kan rennen en spelen en zwemmen. Ik ben gek op mijn speelgoed eend, waar ik al het pluis uit kan pluizen waarna mijn eigen lakei weer een nieuwe kan kopen, never ending story sorry humom! Oh en een bal, die vind ik ook te gek! Oh en mocht je me eens tegen komen, dan heb ik een klein verzoekje: give me cheese and i am all yours!

Bente

Bente model honden en kattenzooi

Ik ben Bente, een meisjes Schapendoes en op deze foto al 7 maanden oud. Geboren in Friesland en nu woonachtig in West-Friesland dus dat scheelt niet zo veel. Volgens mijn baasje ben ik “een schatje”. Wel hebben ze het af en toe over “puberen, klieren en doen wat niet mag”. Ik vind het heel gewoon maar misschien moeten ze hier even aan wennen. Ik heb veel speelgoed waaronder ook zo’n rond ding heet geloof ik een wasbolletje, daar word ik echt hééel erg blij van. Minder leuk vind ik een krant. Ben er nog niet achter of dat door het papier komt of al die nare dingen die erin staan. Verder ben ik dol op uitgebreid knuffelen maar wie is dat nou niet?

Kess

Hoi mijn naam is Kess en ik ben naast gezellige trouwe viervoeter, nu ook trots model voor Honden en kattenzooi. Ik ben een 7 jaar oude Cavalier King Charles Tri Colour, jeetje das een mond vol. Kan ook zijn dat ik afstam van de konijntjes want graven doe ik erg graag en oké dan ben ik bij thuiskomst nog wat zwarter. Mijn baasje kan daar gelukkig wel om lachen en doet me dan heerlijk onder de douche. Van al dat gefriemel en aandacht kan ik dan ook enorm genieten. Als ik dan ook nog bij de baasjes mag slapen dan kan mijn dag niet meer stuk. Ze zeggen dat ik een reu oftewel een mannetje ben dus dat zal wel zo zijn. Verder nog bijzonder om te vertellen; volgens mijn baasje ben ik “de liefste hond van de wereld ”.

Beau

Beau is een Landseer vrouwtje geboren in 2010 en een echte knuffelkont. Ze is geen kleintje dus je hebt dan ook enorm veel om mee te knuffelen! Geboren in het mooie Waalre, waar haar baasje vanaf de geboorte 8 weken lang iedere week naar toe tufte. Een ritje van 2 uur heen en 2 uur terug maar ja, je zal maar verliefd zijn dan doe je dit soort dingen! Beau is gek op knooptouwen en ietwat allergisch voor de stofzuiger. Slapen kan ze overal maar het langharige vloerkleed is favoriet. Toen de kinderen het huis uitgingen miste ze Beau meer dan hun moeder, oh gossie hoe lief is dat!

Bo

“Bo is een extreme knuffelkont en kletst de hele dag door. Hij zit heel graag op schoot en hij woont samen met huisgenootje Jip bij onze gastblogger Desiree, kattentrimster bij PerfecteKat.nl.

Hij is daar ook geregeld model op de website, want Bo houdt van foto’s!
Bo zal geregeld terug te vinden zijn op onze website aangezien hij af en toe producten mag “testen.”
Bo is 9 jaar ongeveer, hij komt uit een gevonden nestje. Zijn favo speeltje is de kattensushi.

rip-sem2019 Bo is er helaas niet meer. We zullen je missen Bo. heart-icon

Sophie, Sarah & Scarlett

Deze 3 dames zijn echt té fotogeniek en worden dan ook regelmatig op de foto gezet door baasje en fotograaf Cees Bol van de Wollewei. Dit levert iedere keer weer fantastische plaatjes op! Sophie, Sarah en Scarlett zijn Old English sheepdogs oftewel in de volksmond Bobtail’s.Veel haar en een ontzettend hoog knuffelgehalte, het zijn ook echte familiehonden en ze blijven ook altijd bij de familie in de buurt. Sophie (11 jaar) en Sarah (7 jaar) houden niet alleen van knuffelen maar slepen ook heel graag zelf met knuffelbeesten. Scarlett ( 6 jaar)heeft haar eigen “ducky” waar ze ‘s avonds heerlijk op sabbelt. Deze meiden slapen & chillen het liefst op hun eigen stoel, een mandje of kleedje daar worden ze niet blij van. Dol op wandelen, mee-eten, meegaan en model spelen voor alle mooie foto’s.

Limo

Hallo allemaal, ik ben Limo en ik ben een echte meneer. Ik wandel graag door het huis en de tuin en ben graag bij de mensen. Vreemde mensen vind ik soms best een beetje spannend, maar mijn eigen mensen vind ik superlief. Ik heb een tijdje in het asiel gewoond, maar ik woon nu al weer heel wat jaartjes op dit adres. Meestal ben ik heel rustig, maar af en toe heb ik even een wilde bui en dan ren ik vol enthousiasme door het huis. Als ik haarelastiekjes zie word ik ook helemaal blij, die zijn echt fantastisch om mee te spelen! Ik zoek graag de allerlekkerste en zachtste plekje in het huis en plof daar dan heerlijk neer. Ik strek mij dan helemaal uit en neem zo veel mogelijk ruimte in, genieten! Limo, Link en Lex zijn ook te zien op het Instagram account van hun baasje.

Binkie

Even voorstellen, dit is Binkie één van onze nieuwe supermodellen.
Slank lenig en zeer fotogeniek zoals het hoort bij een echt model.
Poes Binkie is geboren in 2015 en heeft ondanks dat ze een vrouwtje is een echt Charlie Chaplin snorretje. Binkie kan haar cariere als model heel goed combineren met het moederschap en is de trotse mamma van 5 té schattige kittens. Ze kruipt zoals veel katten graag in boodschappentassen of dozen. Verder wordt ze erg enthousiast van rondslingerende elastiekjes of gewoon van haar eigen staart!

Lex

Hoihoi! Ik ben Lex en ik ben in 2017 uit Kreta naar Nederland gekomen. Ik was nog een kleine kitten en ik had geen huisje. In Kreta hebben lieve mensen voor mij gezorgd en zij hebben een huis voor mij in Nederland gevonden. Daar woon ik nu heel fijn en ik mag er voor altijd blijven. Ik knuffel heel graag, maar ik kom mijn knuffels wel zelf halen wanneer ik daar zin in heb. Ik speel graag buiten en vang dan vlinders en kikkers. Ik speel ook graag in huis met verschillende speeltjes, vooral met pluizige balletjes. Die kan ik supergoed apporteren. Ik kan dat héél lang volhouden. Soms heb ik midden in de nacht zin om het apporteerspel te spelen en dan neem ik mijn balletje mee naar het grote bed. Mijn mensen zijn daar meestal niet zo blij mee, gek hé.

Link

Hi! Ik ben Link en ik ben 2 jaar geleden uit Kos overgevlogen. Ik ben daar als kleine pluizenbol op de vuilnisbelt gevonden. Mijn rechter achterpootje was gewond en die kon niet meer genezen. Ik loop nu dus rond op 3 pootjes. Ik hop een beetje rond als een kleine kangoeroe, maar ik kan ook heel hard rennen. Soms vlieg ik dan een uit de bocht. Het is ook lastig bijsturen met een pootje minder. Ik lig graag heerlijk om mijn rechterzij, dat kan dan weer heel makkelijk met een pootje minder aan die kant. Ik speel supergraag. Dat doe ik het liefst met de kinderen in huis. Ik vind al mijn mensen lief, maar de kinderen zijn echt het allerliefst. Ik ben altijd te vinden waar de kindjes zijn!

Zahra , Isa en Mr Sam

De pluizenmodelletjes van Pet Studio en hier trots op de prachtige hondenmandjes van Honden & Kattenzooi.

De Oosterse Prinses Zahra is een Saluki. Dól op racen en prinsessenmandjes.

Zahra is dan misschien veel groter, maar de kleintjes zijn de baas natuurlijk. De kleine baasjes zijn Isa en Mr. Sam, twee Chihuahua’s.

Deze 3 monstertjes helpen mij bij mijn werk als hondenfotograaf, soms wel van de wal in de sloot hoor haha.

Ik heb de meest geweldige baan als hondenfotograaf (www.PetStudio.nl), blogger over lifestyle & honden en vlogger!

Scroll Up