Onze modellen

Wist je dat veel van onze producten gemaakt zijn in ons eigen Honden en kattenzooi atelier? Al deze producten zijn er vaak in verschillende modellen maar stiekem hebben we nog meer modellen en daar zijn we enorm trots op. Onze honden en kattenmodellen!
Op de foto met een product, in onschuldige of ondeugende poses en hoe dan ook altijd prachtig.

Heb jij ook een fotogeniek model in huis, via deze link kun je je aanmelden!

Handy om te weten; voor onze fotoreportages zijn geen dieren bezeerd, bedreigd of beschadigd. Hooguit af en toe ietwat omgekocht met wat lekkers en een aaitje.

Roedi

Roedi is 9 jaar en een gehoorzame lieve witte Maltheser.
Toen hij 2 ½ jaar was heeft zijn huidige baasje hem opgehaald uit het asiel. Van een schichtig bang hondje is Roedi inmiddels een goed opgevoede maar ook ondeugende trouwe viervoeter.
Apporteren is echter niet zijn ding maar Snuffelen in de snuffelmat gaat hem erg goed en snel af. Dol op kinderen en buurvrouwen, ach eigenlijk iedereen met een lekker koekje.

Sem

rip-sem 2006-2016
Sem was een 10 jarige Rode Europese korthaar met 1 oogje.
Hij was dol op alles wat eetbaar is en maakte het baasje ’s ochtends vaak wakker met luid gemiauw omdat hij enorm trek had in wat lekkers. Zijn favoriete slaapplek was op de motorkap van de auto en met een aluminiumballetje aan een touwtje kon hij eindeloos spelen. Sem heeft op 19 november 2016 ook zijn andere oogje dicht gedaan.
We zullen je missen Sem.heart-icon

Mr Kitty

Mr Kitty, zag 6 jaar geleden als Europese korthaar het levenslicht. Hij houdt van een rustige omgeving en de schil van sojabonen.

Slaapt graag op schoot of onder een dekentje en heeft zich zelf aangeleerd om 1x te miauwen voordat hij op de bank springt. Verder kun je Mr Kitty heel erg blij maken met een wattenstaafje of met sneeuw. Nu is dat eerste makkelijker voor hem te regelen dan het tweede. Of misschien mee op wintersport:)

Puck

Puck touw hondenriem Simpel Honden en kattenzooi

Puck is een meisje geboren in 2012.
Ze is als pup uit het asiel in Ouder-Amstel opgehaald en woont nu al jaren bij haar baasje in Amsterdam.
Puck houdt van aandacht in elke vorm, is dol op knuffels, spelen, lekker lang wandelen en zwemmen.

Cooper

Cooper is onze “kleindog” en een ondeugende blonde labrador pup.
Cooper is in Juni 2016 geboren en een echt zomer hondje, hij houdt ontzettend van graven in de tuin en van zwemmen in zwembaden, zee, meertjes maar ook modderige plasjes water voldoen prima!

Cooper speelt het liefst met zijn knuffel Boris, deze neemt hij overal mee naar toe:)

Indie

model-indie-2-2

Deze mooi dame is inmiddels 2 jaar. Dol op trekspelletjes en of dat dan een T-shirt of een flosstouw is maakt Indie echt niet uit. Het apporteren heeft ze ook goed onder de knie dus dat T-shirt krijgt haar baasje uiteindelijk wel weer terug!

Hannes, Hessel, Millie en Olav

bert-jonkhans

Deze prachtige beesten zijn de dieren van huisdierenfotograaf Bert Jonkhans.
Bert maakt echt de meest fantastische foto’s. Hier zitten ze allemaal heel netjes maar meestal zie je op zijn foto’s de beweging, het spelen, de liefde en ondeugendheid letterlijk van de foto’s afspringen.
Meer foto’s zien van dit te gekke viertal? Kijk dan eens op Bert zijn website of neem eens een kijkje op de fanpagina!

Izzy en Saar

izze-saar

De zusjes Izzy en Saar zijn 1,5 jaar oud. Izzy is gek op knuffelen en Saar gek op eten.
 Izzy komt graag op schoot zitten en gaat zogenaamd zitten kneden op je schoot (auw!)
Saar ligt graag languit ergens midden op de vloer en gaat ’s nachts de keukenkastjes af.
Verder jagen ze beide graag op vliegen, kikkers en muizen.

Bente

Bente model honden en kattenzooi

Ik ben Bente, een meisjes Schapendoes en op deze foto al 7 maanden oud. Geboren in Friesland en nu woonachtig in West-Friesland dus dat scheelt niet zo veel. Volgens mijn baasje ben ik “een schatje”. Wel hebben ze het af en toe over “puberen, klieren en doen wat niet mag”. Ik vind het heel gewoon maar misschien moeten ze hier even aan wennen. Ik heb veel speelgoed waaronder ook zo’n rond ding heet geloof ik een wasbolletje, daar word ik echt hééel erg blij van. Minder leuk vind ik een krant. Ben er nog niet achter of dat door het papier komt of al die nare dingen die erin staan. Verder ben ik dol op uitgebreid knuffelen maar wie is dat nou niet?

Kess

kess-2.1

Hoi mijn naam is Kess en ik ben naast gezellige trouwe viervoeter, nu ook trots model voor Honden en kattenzooi.

Ik ben een 7 jaar oude Cavalier King Charles Tri Colour, jeetje das een mond vol. Kan ook zijn dat ik afstam van de konijntjes want graven doe ik erg graag en oké dan ben ik bij thuiskomst nog wat zwarter. Mijn baasje kan daar gelukkig wel om lachen en doet me dan heerlijk onder de douche. Van al dat gefriemel en aandacht kan ik dan ook enorm genieten. Als ik dan ook nog bij de baasjes mag slapen dan kan mijn dag niet meer stuk. Ze zeggen dat ik een reu oftewel een mannetje ben dus dat zal wel zo zijn. Verder nog bijzonder om te vertellen; volgens mijn baasje ben ik “de liefste hond van de wereld ”.

Beau

Beau met hondenknuffel

Beau is een Landseer vrouwtje geboren in 2010 en een echte knuffelkont. Ze is geen kleintje dus je hebt dan ook enorm veel om mee te knuffelen! Geboren in het mooie Waalre, waar haar baasje vanaf de geboorte 8 weken lang iedere week naar toe tufte. Een ritje van 2 uur heen en 2 uur terug maar ja, je zal maar verliefd zijn dan doe je dit soort dingen! Beau is gek op knooptouwen en ietwat allergisch voor de stofzuiger. Slapen kan ze overal maar het langharige vloerkleed is favoriet. Toen de kinderen het huis uitgingen miste ze Beau meer dan hun moeder, oh gossie hoe lief is dat!

Banjer

Ik ben Banjer een 3 jarige kater en ik banjer heerlijk door het leven! Volgens mijn baasje ben ik een speelse lieve en eigenwijze kat met een heel eigen karakter. Misschien komt dat omdat ik half Maine Coon en half vuilnisbakje ben. Ik heb dus het beste van 2 soorten meegekregen. Misschien ook nog iets van een hondje want apporteren is één van mijn favoriete spelletjes. Wat ik verder ontzettend leuk vindt is verstoppertje spelen met mijn baasje. Hij verstopt zich en ik vind hem altijd! Over vinden gesproken , ik vind ook altijd overal eten en ja dat moet je dan gewoon op eten toch? Ben ook behoorlijk makkelijk in de omgang, alleen een huis vol visite daar heb ik niet echt wat mee. Dan kruip ik het liefste op bed. Echt een heerlijk plekkie!

Tika

Mand Ribbel Honden en kattenzooi

Meet Tika, een prachtige Boerboel meisje van 5 maanden oud. Ze denkt dat ze al groot is en doet vaak heel stoer. Stiekem vindt ze sommige dingen toch ook wel erg spannend, want eerlijk is eerlijk ze is tenslotte nog maar een puppy. Tika is dol op buitenspelen in de tuin maar ook met de kinderbaasjes Stef en Nikki vermaakt ze zich prima. De knuffels van haar baasjes zijn favoriet en wonder boven wonder maakt ze deze niet stuk. Geboren in de zomer en misschien heeft ze daarom ook een hekel aan regen. Gelukkig voor Tika regent het in Nederland niet vaak.

Scroll Up