Onze modellen

Wist je dat veel van onze producten gemaakt zijn in ons eigen Honden en kattenzooi atelier? Al deze producten zijn er vaak in verschillende modellen maar stiekem hebben we nog meer modellen en daar zijn we enorm trots op. Onze honden en kattenmodellen!
Op de foto met een product, in onschuldige of ondeugende poses en hoe dan ook altijd prachtig.

Heb jij ook een fotogeniek model in huis, via deze link kun je je aanmelden!

Handy om te weten; voor onze fotoreportages zijn geen dieren bezeerd, bedreigd of beschadigd. Hooguit af en toe ietwat omgekocht met wat lekkers en een aaitje.

Roedi

Roedi is 9 jaar en een gehoorzame lieve witte Maltheser.
Toen hij 2 ½ jaar was heeft zijn huidige baasje hem opgehaald uit het asiel. Van een schichtig bang hondje is Roedi inmiddels een goed opgevoede maar ook ondeugende trouwe viervoeter.
Apporteren is echter niet zijn ding maar Snuffelen in de snuffelmat gaat hem erg goed en snel af. Dol op kinderen en buurvrouwen, ach eigenlijk iedereen met een lekker koekje.

Sem

rip-sem 2006-2016
Sem was een 10 jarige Rode Europese korthaar met 1 oogje.
Hij was dol op alles wat eetbaar is en maakte het baasje ’s ochtends vaak wakker met luid gemiauw omdat hij enorm trek had in wat lekkers. Zijn favoriete slaapplek was op de motorkap van de auto en met een aluminiumballetje aan een touwtje kon hij eindeloos spelen. Sem heeft op 19 november 2016 ook zijn andere oogje dicht gedaan.
We zullen je missen Sem.heart-icon

Mr Kitty

Mr Kitty, zag 6 jaar geleden als Europese korthaar het levenslicht. Hij houdt van een rustige omgeving en de schil van sojabonen.

Slaapt graag op schoot of onder een dekentje en heeft zich zelf aangeleerd om 1x te miauwen voordat hij op de bank springt. Verder kun je Mr Kitty heel erg blij maken met een wattenstaafje of met sneeuw. Nu is dat eerste makkelijker voor hem te regelen dan het tweede. Of misschien mee op wintersport:)

Puck

Puck is een meisje geboren in 2012.
Ze is als pup uit het asiel in Ouder-Amstel opgehaald en woont nu al jaren bij haar baasje in Amsterdam.
Puck houdt van aandacht in elke vorm, is dol op knuffels, spelen, lekker lang wandelen en zwemmen.

Cooper

Cooper is onze “kleindog” en een ondeugende blonde labrador pup.
Cooper is in Juni 2016 geboren en een echt zomer hondje, hij houdt ontzettend van graven in de tuin en van zwemmen in zwembaden, zee, meertjes maar ook modderige plasjes water voldoen prima!

Cooper speelt het liefst met zijn knuffel Boris, deze neemt hij overal mee naar toe:)

Indie

model-indie-2-2

Deze mooi dame is inmiddels 2 jaar. Dol op trekspelletjes en of dat dan een T-shirt of een flosstouw is maakt Indie echt niet uit. Het apporteren heeft ze ook goed onder de knie dus dat T-shirt krijgt haar baasje uiteindelijk wel weer terug!

Hannes, Hessel, Millie en Olav

bert-jonkhans

Deze prachtige beesten zijn de dieren van huisdierenfotograaf Bert Jonkhans.
Bert maakt echt de meest fantastische foto’s. Hier zitten ze allemaal heel netjes maar meestal zie je op zijn foto’s de beweging, het spelen, de liefde en ondeugendheid letterlijk van de foto’s afspringen.
Meer foto’s zien van dit te gekke viertal? Kijk dan eens op Bert zijn website of neem eens een kijkje op de fanpagina!

Izzy en Saar

izze-saar

De zusjes Izzy en Saar zijn 1,5 jaar oud. Izzy is gek op knuffelen en Saar gek op eten.
 Izzy komt graag op schoot zitten en gaat zogenaamd zitten kneden op je schoot (auw!)
Saar ligt graag languit ergens midden op de vloer en gaat ’s nachts de keukenkastjes af.
Verder jagen ze beide graag op vliegen, kikkers en muizen.

Scroll Up