Heb jij een PerfecteHond?

Wij zijn al heel lang fan van de website PerfecteHond en natuurlijk ook van hun Instagram account! Waarom? De oprichter en eigenaar Thamar vertelt hieronder er meer over, echt even lezen zo leuk!
Wie wat is PerfecteHond.nl? Mijn naam is Thamar, ik ben 32 jaar en werk als ZZP-er. Het meest hou ik me bezig met websites maken, maar ook logo’s, & huisstijlen ontwerpen behoren tot de mogelijkheden. Verder hou ik veel van dieren (vooral honden) en ook doe ik graag vrijwilligerswerk in het zorgcentrum.
Hoe het allemaal is begonnen
Iets meer dan 2 jaar geleden hielp ik een vriendin met het opstarten van haar eigen bedrijf. Samen bedachten we een logo en natuurlijk maakte ik een website voor haar. Dat was: PerfecteKat.nl, zelf hou ik veel van honden dus ik grapte wat over PerfecteHond.nl en voor we het wisten was er een nieuw idee geboren.
PerfecteKat.nl draait om katten trimmen, honden trimmen daar had ik geen tijd voor maar een hondenwebsite maken dat zag ik wel zitten. Samen maakte we ook een logo voor PerfecteHond.nl en daar zou ik mee aan de slag gaan. Hoe of wat dat wist ik nog niet precies. Ik had een paar kleine ideetjes en ik begon met informatie plaatsen op de website. Daarnaast maakte ik ook social media aan en daaruit is gebleken dat mijn favoriete social media Instagram is.

Mijn lieve Lola.

Instagram verslaving
De eerste foto op mijn account is van mijn eigen perfecte hondje Lola. Zij is mijn allergrootste vriendinnetje, ook al is het maar een kleine dreumes. Ik ben echt verliefd op haar en kwam er ook al snel achter dat PerfecteHond.nl het perfecte medium was om haar te spammen.
Naast mijn eigen hondje ben ik ook gek op andere honden dus al snel kwam ik op het idee om ook andere honden op mijn Instagram te plaatsen. Ik heb geen regels, alle hondjes zijn in mijn ogen perfect en iedereen verdiend dan ook een plaatsje in onze feed.
Facebook vind ik minder leuk en daar ben ik dan ook sporadisch actief. De ene week heel fanatiek en dan zo een paar weken niet. Twitter heb ik ook, vind ik leuker, maar ook daar ben ik maar af en toe actief. Instagram is echt mijn ding, daar ben ik dagelijks actief op. Begrijpelijk toch, wat is nu leuker dan hondenplaatjes kijken! Ook organiseer ik daar nu regelmatig leuke winacties en ga ik op zoek naar leuke musthaves die Lola kan uitproberen.
Musthaves, reviews en meer!
Op de website wil ik zoveel mogelijk informatie gaan plaatsen. Rassen, verzorging, reviews, tips, blogs eigenlijk is er van alles te vinden. Ook ben ik sinds kort gestart met een webshop vol met musthaves. Niet de standaard producten die je in elke webwinkel vind, maar unieke producten, vaak van wat kleinere exclusieve webshops.

De producten in onze musthaves die zoek ik allemaal zelf uit en ik ben altijd op zoek naar unieke producten en webshops. Tips zijn dan ook altijd welkom 😉 PerfecteHond.nl is een hobby website, dus helaas heb ik niet zoveel tijd ervoor als ik zou willen. Maar langzaam begint de website steeds meer uit te breiden en de Instagram te groeien. De laatste tijd heb ik ook veel leuke samenwerkingen, onder andere met Honden en Kattenzooi. Samen hebben we een leuke win actie georganiseerd en ook heeft Lola nog steeds plezier van haar cadeautjes die ze heeft gekregen. (dat is heel speciaal, er zijn niet veel speeltjes die het zo lang uit houden).
Benieuwd geworden? Bekijk dan hier de website: PerfecteHond.nl

Doe je ook mee? Heb je Instagram en ben je een hondenspammer? Yes! Dan zoek ik jou! Volg me op Instagram en ik volg je terug! Wil je je hond terug zien op de instagram van PerfecteHond? Stuur me dan een privé berichtje op Instagram en dan plan ik de foto van jouw hond in. Alle hondjes zijn welkom!

Thamar PerfecteHond

Mijn PerfecteHond

Share this Post!

About the Author : Honden en kattenzooi

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll Up