Ben je ooit gestruikeld over onze naam of heb je erom moeten lachen?
Nou, dat is precies waarom we zo heten!

Wij houden van humor, en laten we eerlijk zijn, een naam als de onze vergeet je niet snel.

Maar hoe zijn we op deze naam gekomen? Niet echt een voor de hand liggende keuze, toch? Na jarenlang herenkleding te hebben verkocht, zijn we in 2010 overgestapt naar de dierenbranche.

Eerst alleen op de markt en de laatste jaren, omdat onze creativiteit een extra uitlaatklep nodig had, ook via een nieuw concept en eigen atelier in onze webshop.

Toen mensen in het begin van deze verandering aan onze partner op de markt vroegen: “Maar wat verkoop je nú dan?” Riep hij spontaan: “Ik zit nu in de honden en kattenzooi!”

Echt iedereen moest hierom lachen 😆. En toen we in de Van Dale lazen dat “zooi” niet alleen “rommeltje” maar ook “hoeveelheid” betekent, dachten we: DOEN!

Dus, geen ingewikkelde marketingstrategie verzonnen door consultants, maar een gekke spontane uitspraak die nu onze bedrijfsnaam is geworden.

Wij verkopen té gekke dierenspullen onder de naam Honden en kattenzooi

En eigenlijk zijn we er nog steeds enorm blij mee dat we jou alleen al door onze naam kunnen laten glimlachen😊.

Dus inmiddels maken we al een aantal jaren té gekke voerbakken en manden in ons atelier. Net even anders dan wat je vaak ziet en uniek omdat wij ze zelf maken. De basis van onze manden wordt gemaakt door mensen met een beperking waarna wij er super leuke hoezen omheen maken. Hoezen van nieuwe stoffen maar ook van geweldige vintage stoffen.

Maar niet alleen voor manden en voerbakken kun je bij ons terecht. We hebben in ons assortiment gekozen voor 2 stijlen. De City & de Island stijl en hiervoor zoeken we naast ons handmade spullen, artikelen met dezelfde vibe zoals kussens, krabmeubelen en mooie honden of kattenmanden. Allemaal met als uitgangspunt dat het niet alleen functioneel maar ook mooi moet zijn. Dus met andere woorden onze items maken niet alleen jouw hond of kat blij maar ook je interieur!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje in onze shop of Instagram.