Algemene voorwaarden & Privacy overeenkomst

Bekijk de algemene voorwaarden van Honden en kattenzooi, door te klikken op onderstaande link:

Algemene voorwaarden Honden en kattenzooi.pdf

Privacy

Honden en kattenzooi respecteert uiteraard de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wel gebruiken we je gegevens om je bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Honden en kattenzooi zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling.

Je gegevens worden verder alleen intern gebruikt om je op de hoogte te stellen van bijvoorbeeld nieuwe producten, speciale aanbiedingen en andere relevante informatie over Honden en kattenzooi. Indien je dit niet wilt, kun je dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@hondenenkattenzooi.nl.

Account

Als je bij Honden en kattenzooi een account aanmaakt bewaren wij je gegevens op een Secure Server (SSL). Hier slaan we informatie op zoals je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat je deze niet bij iedere nieuwe bestelling opnieuw hoeft in te vullen. Wij waarderen het vertrouwen dat jij in ons stelt en zullen daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan.

Scroll Up